MARKETING & COMMUNICATIE

Studio WNDRLND kun je ook inhuren voor ondersteuning op het gebied van Marketing en Communicatie.

Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij een kei het vertalen van bedrijfsdoelen naar een effectieve strategie met bijbehorende communicatieactiviteiten, -doelen en -middelen. Ook voor het bepalen van een plan van aanpak, conceptontwikkeling, art direction of het bijsturen van de bestaande communicatieactiviteiten kun je bij ons aankloppen. We creëren content in de vorm van fotografie, maar ook grafische vormgeving, UID, sterke teksten en social media content. We werken snel en leveren kwaliteit.

We hebben onder meer voor onderstaande klanten gewerkt.

 
 
klanten_marcom_WNDRLND.jpg
 
 

Voor Stichting Lezen & Schrijven hebben we bijvoorbeeld een campagne ontwikkeld voor Brabant, samen met Inspiratiebrigade. Naast de art direction voor de verschillende uitingen zijn ook de foto’s voor de posters en website door ons gemaakt. De modellen zijn geen modellen, maar echte ambassadeurs van de Stichting Lezen en Schrijven. Zij worden in deze campagne gepresenteerd als hèt voorbeeld voor wat er kan gebeuren als je toch nog leert lezen. Hun trots was een belangrijk onderdeel van het campagne plan.

Onderwijsland is voor ons ook bekend terrein. We deden verschillende opdrachten voor de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht en Hogeschool Amsterdam. Door onze frisse blik en vlotte inleving in de projecten en de betrokkenen, hebben we mooie concepten -zowel qua strategie als uitvoering - gerealiseerd. Altijd gezamenlijk en in verbinding met onze opdrachtgever. 

Daarnaast hebben we voor ING en RDW (Rijksdienst voor Wegverkeer) de jaarverslagen vernieuwd. Volledig crossmediaal. We hebben de RDW geadviseerd (i.s.m. Inspiratiebrigade) om de saaie cijfers mooi vorm te geven als infographic. Waarbij in de online versie de infographics tot leven kwamen in fraaie animaties. Er zijn ook crossovers gemaakt tussen het papieren verslag en de site met Layar. Voor de ING hebben we een passend fotografie concept ontwikkeld waarin de mens centraal staat. De beelden vertellen het verhaal!

Wil je meer weten over onze Marketing en Communicatie ervaring? Neem dan contact met ons op.